Efterfødselstræning

En graviditet og fødsel er en fysisk præstation, der slider på kroppen. Dine mavemuskler bliver svagere end normalt, og din bækkenbund og ryg udsættes også for stor belastning. Derfor er det ekstra vigtigt med genoptræning efter fødslen. Også da amning, løft og forringet søvn udfordrer og belaster kroppen yderligere.

Til efterfødselstræning og efter-efterfødselstræning får du effektiv kropstræning og -aflastning. Fokus er på god tid, god kontakt til dig selv, din krop og dit barn. Vi træner hver gang bækkenbund, mave og ryg og afspænder skuldre og nakke. Vi inddrager også børnene i sang, leg og bevægelse. Og du får ideer til at støtte dit barns motoriske udvikling i praksis.

Det er helhedsorienteret træning med mor og barn i centrum.

Efterfødselstræning er for dig, der er 2-12 uger efter fødslen. Her kommer vi også omkring løfte- og bæreteknikker (herunder slynger, vikler) og gode amme stillinger.

Efter-efterfødselstræning er for dig, der er 3-12 måneder efter fødslen. Her er der større krav og mere pulstræning. Afspænding, stræk og bækkenbunden er dog stadig i fokus.

Læs mere om holdene og tilmeld dig her: www.fof.dk