Behandling

Psykomotorisk behandling er en kombination af afspændende kropsbehandling, samtale og øvelser.

Behandlingen vil hjælpe dig med at finde ro, nærvær og afspænding og hjælpe dig af med eventuelle gener.
Herudover øger behandlingen din kropsbevidsthed, så du bliver i stand til at tage bedst muligt vare på dig selv i din hverdag.

Jeg prioriterer højt, at der i mine behandlinger er tid, rum og ro til fordybelse og nærvær. Det er nemlig min erfaring, at dette giver krop og sind de bedste muligheder for atter at genfinde balancen.

Behandlingen er særdeles velegnet ved:

Stress og udbrændthed
Smerter og spændinger

Jeg modtager også henvisninger fra psykologer i forhold til klienter med indre uro, angst, anspændthed, søvnproblemer m.m. som følgevirkning af f.eks. stress, udbrændthed, chok/traumer, PTSD, spiseforstyrrelse, depression og sorg.

Du behøver dog ikke at have det dårligt eller at have ondt nogle steder for at modtage psykomotorisk behandling. Behandlingen er også ideel som ren forebyggelse eller som forkælelse af dig selv. Du får et pusterum samtidig med at dit kropslige velvære, din kropsbevidsthed og din kontakt til dig selv øges.

Så føler du dig stresset, døjer du med spændinger, ønsker du at blive bedre til at tage vare på dig selv eller ønsker du blot at forkæle dig selv med et øget kropsligt velvære, så er psykomotorisk behandling måske noget for dig?